Info & contact

Neem hier contact op met Dr. Goessaert en vind allerhande info over o.a. prijzen, annulatie- en terugbetalingsmogelijkheden, locatie en bereikbaarheid.

contact en info

contact en info

Prijs en duurtijd van het consult

Als niet-geconventioneerde arts hanteert Dr. Goessaert specifieke tarieven voor mijn consultaties. Het uitvoeren van onderzoeken brengt extra kosten met zich mee, die afhankelijk zijn van het specifieke type onderzoek, zoals echografie, uroflowmetrie of cystoscopie.

  • Praktijkafspraak (20 min): €50
  • Videoafspraak (15 min): €39

 

U kunt uw betaling online of in persoon verrichten met een bankkaart of via de Payconic app. Ik geef de voorkeur aan elektronische betalingen i.p.v. contante betalingen.

Terugbetaling

Je ontvangt €19,81 aan tegemoetkoming via het ziekenfonds op doordeweekse dagen en €24,51 in het weekend. Er is ook een tussenkomst bij extra onderzoeken.

Annulatie

Als u uw afspraak niet kunt nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24 uur van tevoren te annuleren of contact op te nemen. Op die manier kan iemand anders mogelijk sneller geholpen worden. U kunt uw afspraak annuleren via de online agenda met behulp van de afspraakcode die u heeft ontvangen in de bevestigingsemail. Als u geen afspraakcode heeft, neem dan alstublieft contact met ons op.

Telefonie

Tijdens consultaties wordt geen telefoon beantwoord om de privacy van de patiënt te respecteren.

praktijk contact

Bereikbaarheid & parkeren

De praktijk ligt nabij de Sterre, langs de Kortrijksesteenweg (N43) en de Oudenaardsesteenweg (N60). Het is ook gemakkelijk bereikbaar via de E17 (afrit UZ Gent) en de E40 (afrit Sint-Denijs-Westrem). Bovendien bevinden het Gent-Sint-Pietersstation en de tramhalte Gent Krijgslaan zich in de nabijheid.

Het is aan te raden om naar Krijgslaan 116 te navigeren in plaats van 118, 9000 Gent, om te voorkomen dat je bij de buren belandt vanwege een foutje in Google Maps.

Je kan de praktijk gemakkelijk bereiken via verschillende invalswegen, zoals de N60, N43, E40 en E17.

Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar:

  • Er is ruimte voor 1 auto op de oprit van de praktijk.
  • Rondom de Krijgslaan en het Paul de Smet de Naeyer park is er voldoende parkeergelegenheid.
  • Je kan 30 minuten gratis parkeren langs de weg met een parkeerbewijs; de parkeerautomaat bevindt zich op de hoek van de Krijgslaan en het park (GE0776 via 4411), evenals op de hoek van de Krijgslaan en de Vaderlandsstraat (GE0773 via 4411).
  • Voor bus 28, 34, 47, 76 of 77, stap je uit bij de halte in de Opvoedingsstraat, De Pintelaan of Sint-Pietersaalststraat. Van daar is het slechts 5 minuten lopen naar de praktijk.
  • Voor tram 2 of 4, stap je uit bij de halte in de De Pintelaan of Sint-Pietersaalststraat. Ook hier is het slechts 5 minuten lopen naar de praktijk.

Parkeren is mogelijk op de oprit voor de praktijk (links oprijden). Daarnaast is er ook ruime parkeermogelijkheid op straat, zowel op de Krijgslaan als rond het Paul de Smet de Naeyer Park. Je kan 20 minuten gratis parkeren (mits ticket), het is betalend parkeren tussen 9u en 19u.

*Mogelijks krijg je voorlopig de bevestigingsmail in je spam.